Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha99g165kcal18.8g0g9.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 74g13kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g99g40kcal1.5g4.5g2g2.5g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g460kcal42.4g16.6g24.6g7.4g
Valittu annoskoko313g230kcal21.2g8.3g12.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g115kcal10.6g4.2g6.2g1.9g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.7g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262