Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi37g133kcal18.5g13.3g0.4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g37g138kcal0g35.9g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl74g259kcal10.4g47.3g2.3g4.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.7kcal0.1g1.5g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl24g154kcal3.4g0.8g15.1g0g
Rusina 22g65kcal0.6g13.3g0.1g2.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl37g333kcal0g0g37g0g
Kesäkurpitsa74g13kcal0.3g1.8g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2215kcal67g230.6g110.8g13.6g
Valittu annoskoko313g1108kcal33.5g115.3g55.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g554kcal16.8g57.7g27.7g3.4g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405