Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g180g203kcal48.6g0g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 36g23kcal1.2g1.7g1.3g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g863kcal122.2g49.2g18.6g3.2g
Valittu annoskoko313g431kcal61.1g24.6g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal30.6g12.3g4.7g0.8g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759