Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g25g7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 2.8g8.5kcal0.3g0.9g0.4g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g35g97kcal6.6g0g3.8g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g42g33kcal7.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g342kcal29.8g15g9.2g2.4g
Valittu annoskoko313g171kcal14.9g7.5g4.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g86kcal7.5g3.8g2.3g0.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115