Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Hiiva, 50g9g5.6kcal1.2g0.1g0g0g
Sokeri8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g11kcal0.4g2.2g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 60g205kcal6.1g41.8g0.7g2.1g
Margariini 80% keskiarvo11g78kcal0g0g8.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki92g52kcal7.8g4.6g0.2g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)18g40kcal2.4g0.1g3.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 37g10kcal0.1g0.5g0.3g0.7g
Rusina11g30kcal0.3g6.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1165kcal39g183.4g27.6g9.8g
Valittu annoskoko313g583kcal19.5g91.7g13.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g291kcal9.8g45.9g6.9g2.5g
Arvot/100g100g187kcal6.2g29.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434