Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 68g23kcal0.5g3.8g0.1g1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g44g262kcal10.5g2.9g23.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g68g41kcal6.8g2.9g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.1g0.4kcal0.1g0g0g3.5g
Kananmuna kuoreton 126g179kcal15.7g0.4g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1016kcal67.4g21g73.6g9g
Valittu annoskoko313g508kcal33.7g10.5g36.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g254kcal16.9g5.3g18.4g2.3g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.4g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500