Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 161g45kcal3.7g4.7g0.3g3.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g64g219kcal1.3g1.9g22.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g16g60kcal3.9g0g5g0g
Oliiviöljy 15g128kcal0g0g14.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g53g86kcal13.5g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1108kcal44.8g14g95.2g7g
Valittu annoskoko313g554kcal22.4g7g47.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g277kcal11.2g3.5g23.8g1.8g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096