Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 191g81kcal18.7g0.8g0.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta46g132kcal7.2g0.1g11.6g0g
Voi 25g185kcal0.3g0.1g20.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g118kcal4.7g1.3g10.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g100kcal0.6g0.9g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1231kcal63g6.4g107.4g0g
Valittu annoskoko313g615kcal31.5g3.2g53.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g308kcal15.8g1.6g26.9g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761