Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g96g101kcal13.9g4.3g1.9g5.3g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g160g40kcal2.1g6.7g0.3g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 4.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g396kcal34.6g29.2g12.4g12.4g
Valittu annoskoko313g198kcal17.3g14.6g6.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna156g99kcal8.7g7.3g3.1g3.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740