Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 62g141kcal11.8g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 124g95kcal2.3g19.2g0.2g1.2g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g22g59kcal2.8g0g5.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 62g39kcal1.9g3g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g710kcal40.6g47.6g38.4g3.6g
Valittu annoskoko312g355kcal20.3g23.8g19.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g178kcal10.2g11.9g9.6g0.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743