Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g106g25kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Jauheliha, sika-nauta 85g187kcal14.8g0g14.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g11g37kcal0.6g8g0.2g0.2g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen5.1g9kcal1.7g0.1g0.2g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g523kcal37g23.8g30.2g5.4g
Valittu annoskoko313g262kcal18.5g11.9g15.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g131kcal9.3g6g7.6g1.4g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135