Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit118g244kcal17.7g2.5g17.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)77g31kcal1.3g6.3g0.1g1.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g59g206kcal7.7g42.5g0.7g1.4g
Juustodippi, Pirkka 300g59g77kcal1.8g1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1116kcal57g104.6g52g5g
Valittu annoskoko313g558kcal28.5g52.3g26g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g279kcal14.3g26.2g13g1.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217