Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g159g223kcal25.5g5.6g10.7g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g40g130kcal9.6g19.5g0.4g4.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 48g152kcal11.7g21.9g0.9g4.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 48g49kcal1.7g8.6g0.5g1.4g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g10g32kcal0.7g6.6g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1177kcal98.6g125.2g25.4g22.2g
Valittu annoskoko313g589kcal49.3g62.6g12.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna156g294kcal24.7g31.3g6.4g5.6g
Arvot/100g100g188kcal15.8g20g4.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813