Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka6.7g48kcal0.1g0.1g5.4g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g107g161kcal20.4g0g9.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka8.1g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.7g31kcal1g6.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g521kcal44.8g21g30.8g2.2g
Valittu annoskoko313g261kcal22.4g10.5g15.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal11.2g5.3g7.7g0.6g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.4g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026