Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original5.4g3.8kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Kermaviilikastike 71g108kcal1.7g7.1g7.9g0g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali179g38kcal2.1g6.1g0.4g3.8g
Kananmuna, keitetty 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g421kcal19.2g27.8g25.2g8.8g
Valittu annoskoko313g210kcal9.6g13.9g12.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g105kcal4.8g7g6.3g2.2g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233