Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 185g33kcal1g4.6g0.7g1.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]49g167kcal5.9g0g18.3g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio21g58kcal3.9g0g4.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)41g66kcal1.1g1.1g6.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g713kcal24.2g12.6g66g3g
Valittu annoskoko312g357kcal12.1g6.3g33g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g178kcal6.1g3.2g16.5g0.8g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272