Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 63g124kcal1.6g0.5g12.2g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Katkarapu, rainbow94g94kcal21.6g0g0.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio52g73kcal1.5g3.4g6.3g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g16g28kcal0.3g1.7g2.4g0g
Tilli, tuore 26g7.8kcal1g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g688kcal53.6g17.6g44g11.4g
Valittu annoskoko313g344kcal26.8g8.8g22g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g172kcal13.4g4.4g11g2.9g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430