Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g264kcal0g0g29.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g595kcal17.7g121.3g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1718kcal35.4g242.6g64g12.2g
Valittu annoskoko313g859kcal17.7g121.3g32g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g429kcal8.9g60.7g16g3.1g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198