Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.6g0g
Vehnälese, Liperin mylly33g48kcal5g3g1.8g18.3g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä85g93kcal6.6g15.3g0.4g6.8g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl6.6g55kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1137kcal83.6g37g74g50.2g
Valittu annoskoko313g569kcal41.8g18.5g37g25.1g
Annoskoko puolitettuna156g284kcal20.9g9.3g18.5g12.6g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.8g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540