Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 28g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 5.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.5g7.5kcal0.5g0.7g0.3g0g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 58g15kcal0.9g2g0.1g1.1g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)7.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g93kcal4.4g14.2g1g4.8g
Valittu annoskoko313g46kcal2.2g7.1g0.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g23kcal1.1g3.6g0.3g1.2g
Arvot/100g100g15kcal0.7g2.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910