Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g82g227kcal1.5g61.4g0.1g5.5g
Saksanpähkinä 182g1238kcal26.8g6g118.7g28.9g
Kookoshiutale 32g211kcal2.6g2g20.6g5.2g
Hunaja 14g45kcal0.1g11g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3455kcal62.2g163.6g279g79.2g
Valittu annoskoko313g1727kcal31.1g81.8g139.5g39.6g
Annoskoko puolitettuna156g864kcal15.6g40.9g69.8g19.8g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742