Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)41g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 69g281kcal0g69.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen24g176kcal0.2g0.2g19.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora12g18kcal0.2g0.4g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Raparperi 49g16kcal0.3g2.7g0g0.7g
Fariinisokeri11g46kcal0g11.4g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)41g77kcal1.8g6.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1779kcal27.2g272g61.4g6g
Valittu annoskoko313g890kcal13.6g136g30.7g3g
Annoskoko puolitettuna156g445kcal6.8g68g15.4g1.5g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594