Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 19g71kcal2g14.6g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha156g258kcal29.6g0g15.6g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g62g170kcal12.4g0.6g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1140kcal99.6g34g66.8g3g
Valittu annoskoko313g570kcal49.8g17g33.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g285kcal24.9g8.5g16.7g0.8g
Arvot/100g100g182kcal15.9g5.4g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233