Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g60g67kcal12.7g0g1.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g38g12kcal0.3g1.8g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g86g21kcal1g2.9g0.2g1.8g
Keräkaali, 100g124g30kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g316kcal31g17.8g11g8.8g
Valittu annoskoko313g158kcal15.5g8.9g5.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g79kcal7.8g4.5g2.8g2.2g
Arvot/100g100g51kcal5g2.8g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856