Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Tonnikala vedessä 61g63kcal13.6g0g0.9g0g
Sipuli kuivattu 3g8.2kcal0.3g1.1g0g1.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g8.1g20kcal1g4g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml61g91kcal1.2g1.5g9.1g0g
Herneet (Apetit)40g21kcal2.3g2.1g0.4g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g40g50kcal1.2g10.3g0.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g97g102kcal5g19.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g758kcal49.2g76.2g27.6g2.2g
Valittu annoskoko313g379kcal24.6g38.1g13.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g190kcal12.3g19.1g6.9g0.6g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575