Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha99g164kcal18.7g0g9.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g41g31kcal1.7g5.1g0.3g0g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.1g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g103g340kcal16.5g63.8g2.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1162kcal75.2g144.2g31g14.8g
Valittu annoskoko313g581kcal37.6g72.1g15.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna156g291kcal18.8g36.1g7.8g3.7g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716