Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan rintafilee77g76kcal17g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Herkkusieni 20g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy classico (Bertolli)5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Omenamehu (Valio)7.6g3.2kcal0g0.8g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.2g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g76g19kcal1g3.2g0.2g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g71g72kcal5.4g11.8g0.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g523kcal49.8g46.8g14.4g11.2g
Valittu annoskoko313g261kcal24.9g23.4g7.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g131kcal12.5g11.7g3.6g2.8g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960