Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)62g25kcal1.1g5.1g0.1g0.9g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g24g67kcal4.5g0g5.5g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka32g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g64g76kcal12.1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g399kcal37.4g19.8g18.8g5.2g
Valittu annoskoko313g199kcal18.7g9.9g9.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal9.4g5g4.7g1.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.2g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417