Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy 14g123kcal0g0g14g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 14g32kcal2g0.2g2.5g0g
Valkosipuli 5.6g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Pinaatti 237g32kcal3.8g0.9g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g408kcal13.4g8g34.6g7.8g
Valittu annoskoko313g204kcal6.7g4g17.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal3.4g2g8.7g2g
Arvot/100g100g65kcal2.1g1.3g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790