Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g104g359kcal8.1g40.6g17.6g2.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g55g13kcal1g1.6g0.3g1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus14g48kcal1.9g0.1g4.4g0g
Oivariini vähärasvainen1.4g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 55g181kcal1.1g1.6g19.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g14g48kcal1g2.7g3.7g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g27g41kcal4.4g0.3g2.5g0g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1478kcal42g94.6g102.4g6.8g
Valittu annoskoko313g739kcal21g47.3g51.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g369kcal10.5g23.7g25.6g1.7g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.1g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697