Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen183g60kcal6g9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1064kcal34.8g138.8g39.6g5.2g
Valittu annoskoko313g532kcal17.4g69.4g19.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g266kcal8.7g34.7g9.9g1.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071