Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli, tuore53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)38g67kcal0.7g1.3g6.4g1g
Tomaatti, tuore60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g150g523kcal17.5g108.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1251kcal39.8g232.2g17.8g6.2g
Valittu annoskoko313g625kcal19.9g116.1g8.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g313kcal10g58.1g4.5g1.6g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760