Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 56g70kcal14.4g0g1.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g56g20kcal0.6g2.5g0.3g2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 24g84kcal1.7g17.2g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g352kcal34g40.4g4.2g6.2g
Valittu annoskoko312g176kcal17g20.2g2.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g88kcal8.5g10.1g1.1g1.6g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147