Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 129g37kcal1.3g5.9g0.4g2.3g
Kuohukerma,valio,2dl31g104kcal0.6g0.9g10.7g0g
Siirappi, tumma12g39kcal0g9.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g14g45kcal6.9g4.1g0.1g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g4.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g450kcal17.6g40g22.4g6.2g
Valittu annoskoko313g225kcal8.8g20g11.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g113kcal4.4g10g5.6g1.6g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499