Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali96g20kcal1.1g3.3g0.2g2g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g3.2g10kcal0.3g0.5g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Puuroriisi10g34kcal0.6g7.3g0.2g0.2g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%58g74kcal12g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g304kcal28.4g23.6g10.4g4.8g
Valittu annoskoko313g152kcal14.2g11.8g5.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g76kcal7.1g5.9g2.6g1.2g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432