Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 25g78kcal6g11.2g0.5g2.2g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Juuriselleri 33g10kcal0.4g1.5g0.1g1g
Herne, pakaste (rainbow)49g42kcal2.9g7.4g0g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl49g42kcal0.7g2.2g3.4g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g12g18kcal2.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g399kcal25.2g46.8g10.8g10g
Valittu annoskoko312g200kcal12.6g23.4g5.4g5g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal6.3g11.7g2.7g2.5g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520