Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli117g198kcal15.2g2.9g14g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g65g27kcal6.4g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g19g12kcal0.7g0g4.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g170kcal0.2g0.2g18.7g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g47g194kcal38.2g3.3g2.8g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 2.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)28g98kcal3.9g15.7g1.9g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1404kcal129.2g46.4g84.4g7.2g
Valittu annoskoko312g702kcal64.6g23.2g42.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g351kcal32.3g11.6g21.1g1.8g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915