Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman47g80kcal5.6g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.2g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Juuriselleri 16g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g238kcal13.4g14.4g9.8g4.4g
Valittu annoskoko312g119kcal6.7g7.2g4.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal3.4g3.6g2.5g1.1g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512