Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g143g168kcal4g5.7g14.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.7g0.7g2g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)72g117kcal17.9g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1082kcal65.4g94.4g47.4g4g
Valittu annoskoko313g541kcal32.7g47.2g23.7g2g
Annoskoko puolitettuna156g271kcal16.4g23.6g11.9g1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781