Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g153g37kcal1.8g5.2g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g92g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g61g74kcal2g2.8g6.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g355kcal8.8g27g22.4g11g
Valittu annoskoko313g177kcal4.4g13.5g11.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g89kcal2.2g6.8g5.6g2.8g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208