Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g190g76kcal9.5g9.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai63g222kcal7.6g45g1.3g1.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.2kcal1.3g0.7g0g0g
Rypsiöljy 11g98kcal0g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g900kcal44.8g110.2g31.4g3.8g
Valittu annoskoko313g450kcal22.4g55.1g15.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal11.2g27.6g7.9g1g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675