Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha57g95kcal10.9g0g5.7g0g
Bataatti, kuorittu 104g84kcal1.6g17.5g0.1g3.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 57g15kcal1.9g1.8g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki29g19kcal3.7g0.6g0.1g0g
Polar-juusto 15%22g56kcal6.7g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g618kcal56.2g41.8g23g6.8g
Valittu annoskoko312g309kcal28.1g20.9g11.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g154kcal14.1g10.5g5.8g1.7g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814