Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 65g207kcal17.3g0g15.5g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g81g28kcal1.1g5.8g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 121g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Palsternakka 10g6.2kcal0g1.1g0g0.4g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g544kcal38.8g22.8g32.6g3.6g
Valittu annoskoko312g272kcal19.4g11.4g16.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal9.7g5.7g8.2g0.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929