Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 60g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Porkkana 26g8.4kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%39g66kcal3.8g2.9g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g232kcal10.4g25.4g9g2.6g
Valittu annoskoko313g116kcal5.2g12.7g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g58kcal2.6g6.4g2.3g0.7g
Arvot/100g100g37kcal1.7g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849