Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 213g357kcal46.4g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen47g341kcal0g0g37.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1417kcal93.8g3.6g114.2g1.2g
Valittu annoskoko313g708kcal46.9g1.8g57.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g354kcal23.5g0.9g28.6g0.3g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037