Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g111g39kcal1.8g7.7g0.1g1.6g
Tomaattimehu Valio74g15kcal0.7g3g0g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30g25kcal0.3g1g2.1g0g
Katkarapu 40g27kcal5.8g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g42g40kcal3.4g5.9g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g322kcal24.6g37.4g7.4g10.4g
Valittu annoskoko312g161kcal12.3g18.7g3.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g81kcal6.2g9.4g1.9g2.6g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378