Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 149g211kcal26.1g0g11.9g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 37g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 47g20kcal0.2g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g587kcal54.2g11.6g33.2g3g
Valittu annoskoko313g294kcal27.1g5.8g16.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g147kcal13.6g2.9g8.3g0.8g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282