Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)71g78kcal16.2g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g96g318kcal15.4g59.7g1.9g5.8g
Arkirae (Valio), annos 100g38g27kcal4.6g1.3g0.4g0g
Ketsuppi 15g13kcal0.2g2.8g0.1g0.2g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)44g12kcal1.5g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g995kcal84.2g132.2g12.8g12.6g
Valittu annoskoko313g498kcal42.1g66.1g6.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna156g249kcal21.1g33.1g3.2g3.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441