Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni57g199kcal7.4g39.8g1.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk142g142kcal32.7g0g0.7g0g
Paprika keltainen 51g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Paprika, punainen57g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Oliiviöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g842kcal82.2g90g15.6g4.2g
Valittu annoskoko312g421kcal41.1g45g7.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g211kcal20.6g22.5g3.9g1.1g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217