Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka52g49kcal8.8g0.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.5g5.1kcal0g1.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g41g15kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.2g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g10g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus15g51kcal2g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g297kcal25g20.2g12.2g3.2g
Valittu annoskoko313g149kcal12.5g10.1g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal6.3g5.1g3.1g0.8g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749